Развитие за ресторанти в дигиталния свят

Всеки ресторант или кафене има свои редовни клиенти. За тях това е място, където могат да открият хубавата храна или напитка и да се чувстват приятно.  Но как клиентите да се докоснат до любимите си места, когато са на топло у дома или на работното си място?

Най-добрият начин да достигнете до клиентите си е с реклама в дигиталното пространство, независимо дали Facebook, Instagram или Google. Социалните медии в днешно време са най-добрия и лесен начин да достигнете до както настоящи, така и до бъдещи клиенти. 

В днешно време 45% от населението на Земята използва социални медии средно по 2 часа и 30 минути на ден. Представете си колко много време е това, в което хората може да се разберат за Вас. В допълнение над 50% от българите ежедневно използват Facebook, Instagram и т.н., за да се информират и разбират повече за всичко най-важно около тях.

Затова е важно да им представяте ежедневно съдържание,  както и с чести рекламни кампании, които да Ви популяризират и да набират нови клиенти. 

Поддръжка на Facebook страници​

Всичко това обаче отнема доста време и изисква не малко умения, както дизайнерски и дигитални, така и маркетингови. Важно е да умеете да следите трендовете и актуалните функционалности на социалните медии и да ги използвате, за да въздействате оптимално на потребителите.

Предлагаме да помогнем в този процес, за да може успешно и максимално оптимално да напомните на старите си клиенти и да привлечете нови.
[everest_form id=“1722″]

Защо да имате уебсайт за вашия ресторант?

Преди десет години отговорът на въпроса „Защо Ви е уебсайт“ би бил: за да сте уникални  и хората да могат бързо и лесно да разбират за Вашия бизнес, като по този начин и изберат да Ви посетят и да бъдат Ваши клиенти. Сега обаче, ситуацията е малко по-различна, защото вече няма да сте изключение. Но уебсайтът остава най-добрата, изцяло дигитална и пълна с неограничено количество информация визитка. Проучванията сочат, че 93% от потребителите търсят и разглеждат дигиталното меню на заведенията, преди да ги посетят (OpenTable, 2019). 

ресторант

Представете си тогава, какви резултати може да имате, ако предлагате такова меню, а клиентите Ви лесно и бързо могат да се решат, че правилният избор за тяхната бизнес среща, вечеря с приятели или хубава вечер със семейството сте Вие. Добре изглеждащият уебсайт също така редовно може да Ви води и нови и нови локални клиенти и туристи, които да бъдат привличани след като го посетят. Според Think With Google, 2019: Търсенията „близо до мен“ са се увеличили с 250% в периода 2017-2019 година.

Допълнително уебсайтът дава възможност за развитие на Вашия бранд и бърз и лесен начин за достъп – адрес(и), работно време, телефони за връзка, Google Maps карти.

Поради тази причина предлагаме да създадем напълно персонализиран и добре изглеждащ уебсайт за Вашия бизнес.
[everest_form id=“1723″]